Ajax site
   
Contact us by calling: + 40 741 493 372
or click here to contact us online.

Despre noi

Cine suntem?
Nu suntem unici, însă odată ce ai ales să beneficiezi de serviciile pe care le oferim, meriţi întregul respect, toată atenţia şi profesionalismul nostru.
 

Considerăm că suntem capabili de acest lucru, pentru că alături de experienţa acumulată, avem şi câţiva ani buni de când răzbatem prin economia românească. Se subînţelege: cu rezultate.
Pur şi simplu ne-am propus să oferim servicii imediate şi complete folosindu-ne de un stil proaspăt, curat, dar mai ales cu implicare şi orientat spre rezultate favorabile şi recunoscute în domeniul nostru imobiliar.
 
Sloganul nostru: „Avem obiceiul de a face un efort în plus” ne caracterizează.
De aceea:
Vrei sa vinzi? Daca da, ai liber la propuneri. Simte diferenţa. Acum doar atât .... restul faţă în faţă.
Vrei sa cumperi? Nu uita: comision 0% de la cumpărător. De ce să plăteşti mai mult?
Ai de închiriat sau vrei să îţi schimbi locaţia (de ce să nu te relochezi)? Daca da, ne pricepem destul de bine la aşa ceva.
Altceva? Asigurăm asistenţă şi/sau reprezentare pentru licitaţii imobiliare în Sibiu, vânzări prin executări silite judecătoreşti sau executări silite bancare. Am trăit-o şi pe asta de multe ori. Chiar avem experienţă.

Nu ne-am propus să mulţumim pe toată lumea sau doar numai pe cineva anume, dar nici nu ne închipuim că vom avea numai prieteni.

Dorim să fim cunoscuţi şi apreciaţi de cât mai multe persoane cu implicare în viaţa economică, sau de zi cu zi, iar pentru aceasta suntem dispuşi să facem tot posibilul, acceptând că „efortul nu mai contează atunci când rezultatul este cel dorit”.

Mulţumim tuturor celor care ne-au încurajat şi sprijinit!

Mulţumim de asemenea şi celorlalţi, pentru că reacţiile lor ne-au ambiţionat şi mai mult!

Echipa
Diana Sibiu Imobiliare

P.S.: Comisioane practicate? De la nimic (adică 0%) până la 175%. Atenţie! Suntem deschişi la negociere.

Newsletter subscription

 
Copyright 2019 7CASE™. All rights reserved. International Real Estates